Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

CORPUS

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Oegstgeest

De buitenkant van het museum doet het misschien al vermoeden: bij CORPUS maakt u een reis door het menselijk lichaam. CORPUS is een heel interactief en leerzaam museum. Tijdens een bezoek start u met 'de reis door de mens', wat 55 minuten duurt. De reis gaat door een uitvergroot menselijk lichaam en start bij de knie. Bij de hersenen komt u weer naar buiten. Deze eerste rondleiding wordt via een audiotour (beschikbaar in 8 talen) gegeven en vertrekt in groepen van maximaal 16 personen. Reserveren voor een bepaald tijdslot is aan te raden om onnodig wachten te voorkomen.

Na de ‘reis door de mens’ kunt u in het interactieve gedeelte 'mijn CORPUS' het verdere functioneren van het menselijk lichaam ontdekken. Hiervoor maakt u bij aanvang in de centrale hal een account aan, zodat de resultaten van de persoonlijke testjes en games naar u gemaild kunnen worden. Voorafgaand of na uw bezoek kunt u in de shop leuke gadgets en interessante boeken, allemaal binnen het thema van het menselijk lichaam, kopen.

Let op: u heeft een muntstuk van € 1,- nodig (borg) voor het gebruik van een locker om uw jas en/of tas op te bergen. De minimumleeftijd voor een bezoek aan CORPUS is 6 jaar.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.