Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Madurodam

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Beleef Nederland in het klein! Madurodam heeft meer dan 300 miniaturen, diverse doe-dingen en ook een aantal indoor attracties! Het themapark heeft zelfs de grootste modelspoorbaan van Europa. Madurodam vertelt verhalen over Hollandse helden en hoogtepunten, waarbij het verleden en het heden aan elkaar verbonden worden. Het park werd op 1 juli 1952 geopend. Dat het park telkens wordt geactualiseerd is voor de oplettende bezoeker zeker te merken. Zo wordt er bijvoorbeeld windenergie opgewekt en vindt er een concert plaats van Armin van Buuren. Even terug in de tijd kan bijvoorbeeld in Nieuw Amsterdam, de stad die we nu kennen als New York. In deze indoorattractie is het de 17e eeuw, de kanonnen staan er klaar om afgevuurd te worden!

Het leuke aan Madurodam is dat er, naast dat er zoveel te zien is, ook zoveel te doen is. Speel voor havenmeester, speel voor DJ en leer vliegen op Schiphol!

Een bezoek aan Madurodam is leuk voor iedereen. Zo is het park uitgerust met diverse speeltuinen, maar ook goed toegankelijk voor mensen met een (mobiliteits)beperking. Speciaal voor slechtzienden kan (vooraf) een brailleplattegrond opgevraagd worden. Madurodam is het hele jaar geopend. Op feestdagen kunnen openingstijden afwijken.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.