Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Naturalis

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Leiden

Zoekt u een uitje voor het hele gezin? Dan is Naturalis een goede optie. In het museum is er van alles te zien, doen en beleven. Ga op ontdekkingstocht door de verschillende indrukwekkende zalen en leer meer over de aarde, de ijstijd en de dinotijd. Loop door het 'doolhof van de dood' of aai een aantal dieren. Het kroonjuweel van Naturalis is de T. rex Trix, het skelet van de beroemde vleesetende dinosauriër. Deze zaal mag u zeker niet missen!

Tussendoor even uitrusten met een hapje of een drankje? Naturalis heeft een restaurant waar het aanbod bestaat uit een divers assortiment van met name gezond en duurzaam eten. Als u liever eigen eten mee wilt nemen, mag dat natuurlijk ook. Dit kunt u nuttigen bij het café op de 9e etage. Op het dakterras van het café geniet u van een prachtig uitzicht.

Naturalis heeft twee ingangen. Komt u te voet of met het openbaar vervoer dan kunt u het adres Darwinweg 2 aanhouden. Als u met de auto of fiets komt, gaat u naar Mendelweg 2. Naturalis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het beeldmateriaal is afkomstig van Naturalis Biodiversity Center.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.