Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Naturalis

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Leiden

Zoek je een uitje voor het hele gezin? Dan is Naturalis een goede optie. In het museum is er van alles te zien, doen en beleven. Ga op ontdekkingstocht door de verschillende indrukwekkende zalen en leer meer over de aarde, de ijstijd en de dinotijd. Loop door het 'doolhof van de dood' of aai een aantal dieren. Het kroonjuweel van Naturalis is de T. rex Trix, het skelet van de beroemde vleesetende dinosauriër. Deze zaal mag je zeker niet missen!

Tussendoor even uitrusten met een hapje of een drankje? Naturalis heeft een restaurant waar het aanbod bestaat uit een divers assortiment van met name gezond en duurzaam eten. Als je liever eigen eten mee wilt nemen, mag dat natuurlijk ook. Dit kun je nuttigen bij het café op de 9e etage. Op het dakterras van het café geniet je van een prachtig uitzicht.

Naturalis heeft twee ingangen. Kom je te voet of met het openbaar vervoer dan kun je het adres Darwinweg 2 aanhouden. Als je met de auto of fiets komt, ga je naar Mendelweg 2. Naturalis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het beeldmateriaal is afkomstig van Naturalis Biodiversity Center.

Meer informatie
<