Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vredespaleis

  • Regio: Zuid-Holland
  • Plaats: Den Haag

Het Vredespaleis is de tempel van vrede en recht. In het paleis werken instellingen dagelijks aan vrede, door recht, arbitrage en dialoog. En tevens is het Vredespaleis de zetel van het Permanent Hof van Arbitrage, het Internationaal Gerechtshof van de Verenigde Naties, de Haagsche Academie voor Internationaal Recht, de Bibliotheek van het Vredespaleis en de Carnegie stichting. De Europese Commissie heeft het Vredespaleis aangewezen als belangrijke plaats van herinnering.

Tijdens een rondleiding kunt u het Vredespaleis bezichtigen. Toegang tot het bezoekerscentrum is gratis en u kunt u van tevoren aanmelden via de website.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.