Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Er mag slechts één auto worden geparkeerd in de beveiligde ondergrondse garage. Overige auto's dienen buiten op straat te worden geparkeerd. Je kunt de auto parkeren op de Hellingweg (betaald). Gratis parkeermogelijkheden in de buurt zijn:

Dr. Lelykade: +/- 250 gratis parkeerplaatsen (op 10 minuten lopen)
Tarbotstraat of Zalmstraat: +/- 20 gratis parkeerplaatsen (op een kwartier lopen)

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op het complex een geldig betalingsbewijs te kunnen laten zien (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dient u de openstaande post alsnog ter plaatse te betalen bij de receptie van Vakantiepark Kijkduin.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Bezoekers kunnen hun auto buiten het centrum, op de Hellingweg parkeren.

Faciliteiten

Als gast van Nautisch Centrum Scheveningen kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten op Vakantiepark Kijkduin in Den Haag. Zo heeft u gratis toegang tot zwembad en kunt u gratis deelnemen aan de sport- en animatie activiteiten op Kijkduin. In voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten te allen tijde geopend.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 20.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. U kunt zich melden bij de receptie van Vakantiepark Kijkduin. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kunt u contact opnemen met de parkreceptie van Vakantiepark Kijkduin via telefoonnummer 0031 (0)704 482 100.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Nautisch Centrum Scheveningen kunnen direct doorrijden naar hun vakantieverblijf met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. U bent dan automatisch ingecheckt. U kunt daarna met deze kaart gebruiken als sleutel voor uw vakantieverblijf. De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het appartementencomplex
  • toegang tot het appartement
  • toegang tot de parkeergarage onder het complex (1 auto per appartement)
  • legitimatie tijdens uw verblijf
  • toegangskaart tot het zwembad op Vakantiepark Kijkduin

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Alle gasten van Nautisch Centrum Scheveningen hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad van Vakantiepark Kijkduin. Toegangskaarten voor het zwembad kunt u tijdens openingstijden verkrijgen met uw Keycard. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen Pannen: set kookpannen, koekenpan Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag dient u het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. U wordt automatisch uitgecheckt. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden. Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

<