Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 148 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.1
  • Onderhoud
    8
  • Vakantieverblijf
    8.4

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Ik had drie keer een all-in pakket bijgeboekt, maar toen we aankwamen, was er niks. Geen opgemaakte bedden, geen bedlinnen, geen rituals pakketjes, geen handdoeken. Niet handig met twee jonge kindjes erbij... Gelukkig heeft de beveiliging uiteindelijk nog wat bedlinnen en handdoeken voor de deur gelegd. De volgende dag werd ik gebeld dat we gecompenseerd zouden worden, daar was ik blij mee, gezien de niet-relaxte aankomst die we hadden. Maar 5 minuten later kreeg ik een mail dat we maar liefst 6 euro terugkrijgen šŸ˜‚ Die 6 euro is toch een bizar verschil als je bij elkaar optelt wat we kwijt zijn geweest aan het op stel en sprong kopen van koffie, thee en verzorgingsproducten. En bedenk daar dan ook bij alle tijd die we inmiddels zijn kwijt geweest aan bellen, mailen en het opmaken van de bedden. Ik zou hier nooit, echt nooit, 21,95 pp voor hebben betaald. Ik heb dit aangegeven bij het servicepunt, maar er kwam een vaag verhaal terug met dat we in eerste instantie te weinig zouden hebben betaald. Dat komt nogal dubieus over en is ons probleem ook niet, lijkt mee. Ik heb er maar laten gaan die dag, omdat ik het zonde vond om er nog meer tijd aan te besteden. Maar eigenlijk vond ik het echt niet kunnen.

  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    4
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024

Mooi groot ruim appartement, wel wat gedateerd

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 februari 2024

Appartement was goed. 76b
Verwarming was niet ok.
Deze was gelimiteerd en kon niet hoger en ging vrij snel weer terug naar lagere temperatuur.
In de avond moest je een dikke trui aan doen om het behagelijk te hebben.
Met veel wind was het niet goed warm te krijgen
De vloeren waren enorm koud.
Thermostaat knoppen waren verwijderd van de cvs zodat daar ook niks was in te stellen.
In andere appartementen hadden we dit niet.
Qua warmte zullen we 76b niet meer kiezen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Fijbe Kruizinga
Datum: 01 februari 2024

We komen graag nog eens weer.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: J. Koppejan
Datum: 08 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Jan Slock
Datum: 05 januari 2024

Geboekt voor 7 nachten
Bij dag van vertrek een lid ziek
Bij contact met roompot om de vakantie door te schuiven niet bespreekbaar ondanks het feit dat we al jaren klant zijn van Roompot
Toch vertrokken echter na twee dagen wegens ziekte terug naar huis
Gehele vakantie in het water gevallen
Weg vakantiegeld

  • Algehele verblijf
    3
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 januari 2024

Prettige ontvangst door jullie medewerkster uit Almelo. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Zelfs een extra parkeerplek kunnen krijgen voor de 2de auto. Prima appartement als uitvalbasis.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Miranda v.d. Weerdt-dreyer
Datum: 02 januari 2024

Wij hebben heerlijk genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023

De ligging aan de haven, parkeerkelder,

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023

Fijn verblijf, de locatie is perfect echt een vakantiegevoel. Zeker een aanrader om terug te gaan.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.