Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 220 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 220 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Wat een top locatie. Mooi ruim appartement, mooi uitzicht. Wij komen zeker terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Clemens van Hooft
Datum: 29 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Goede locatie. Ruime woning. Mooi uitzicht. 1 WC rol is wat zuinigjes. De zijdeur beneden kregen we niet open met de keycard.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 maart 2024

voor herhaling vatbaar

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Op de fotos die ik te zien kreeg stond een luxe badkamer met bad. Helaas niet aanwezig in het appartement waar ik zat. Ook vond ik het erg vervelend dat ik de voordeur aan de binnenkant niet op slot kon doen. Verder heel erg tevreden over de ligging, het uitzicht over de haven was Fantastisch

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024

Mooi appartement op een, voor ons, perfecte uitvalsbasis. Vriendelijke dame die ons hielp bij het inchecken van het appartement. Zij was erg gastvrij en zeer behulpzaam. Dit is ons tweede bezoek aan Nautisch centrum Scheveningen de eerste keer op de eerste verdieping met uitzicht op de jachthaven en nu uitzicht richting zee ( op de begane grond appartement 44B).
Het appartement is ruim, goede basisinrichting, voor sfeer moet je zelf zorgen, maar met een bloemetje, een kaarsje en een kleedje kom je een heel eind.
Wij hebben genoten, en het parkeren in de garage is ook perfect.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

Boven verwachting!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 maart 2024

Hier komen wij altijd thuis

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.