Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 191 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.2
  • Schoonmaak
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 191 reviews

Naam: Jan Smit
Datum: 05 juli 2024

Prima appartement

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Michael
Datum: 25 juni 2024

Scheveningen

Appartement waar wij verbleven dáárvan is de woonkamer niet gezellig, en het meubilair en tv sleets. Geen prettige plek om tijd door te brengen. Bij de uitrusting van de keuken ontbreekt het nodige. Zoals iets simpels als een paar snijplanken. Slaapkamer voldoet maar kussen zijn slecht.

rating-pie
Naam: K. Tadema
Datum: 23 juni 2024

Mooie tijd gehad kom nog wel terug?

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Jan
Datum: 14 juni 2024

Een heerlijk uitzicht!

Dit keer aan de achterkant van het complex verbleven (nr. 46B). Fantastisch uitzicht over de haven en de zee, waar de boten etc. af en aan gaan. Heerlijk rustig qua verblijf. Nauwelijks verkeer.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juni 2024

We hadden een heel prettig verblijf, mede door de geweldige service medewerksters. Heel hartelijk ontvang en begeleiding naar ons appartement, dat waardeerden we enorm. Een dingetje, waar we niet zo blij om waren, was de marihuana geur, die vooral s avonds in de badkamer en slaapkamer hing............er wordt dus gerookt in het complex, ondanks verbod.
Misschien kan daar beter naar gekeken worden. Maar nogmaals, we komen graag nog een keer terug, omdat we een fijne vakantie in Scheveningen hadden en in een prachtig appartement woonden (met een schitterend uitzicht op de jachthaven).

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024

De ruimte en uitzicht

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024

Geweldige locatie!

Bij aankomst, parkeren in ondergrondse garage, goed geholpen door toezichthouder aldaar. Prachtig appartement met balkon en uitzicht op de haven. Appartement was van alles voorzien, prima bed en keurig schoon.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Wat een top locatie. Mooi ruim appartement, mooi uitzicht. Wij komen zeker terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Clemens van Hooft
Datum: 29 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.