Reviews

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.232 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Patricia
Datum: 05 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super weekend gehad! Helaas is thuisbezorgen van maaltijden niet makkelijk omdat het voor de bezorgers onduidelijk is waar ze moeten zijn.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik ben van plan zeker 4 x per jaar te boeken.
Echt super…… mijn tweede huis 👍👍

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: B. Pruis
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi appartement op een goede locatie

rating-pie

Naam: Judith
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Super lokatie. Super appartement. Super uitzicht. Aan zee!!!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben super midweek gehad , wel verwacht dat het dichter bij de pier was. Aangezien mijn vrouw slecht ter been is. Maar we waren er met auto zo. Alleen dan veel geld kwijt aan parkeren.

rating-pie

Naam: Ger
Datum: 17 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een prima midweek gehad in het Nautisch Centrum en komen zeker nog een keer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Top locatie.
Tip de entreehal, gezelliger maken. Evt een fotoplaat ophangen. En de incheck vervroegen. 16.00 uur vind ik erg laat.

rating-pie

Naam: Wim
Datum: 11 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Koud en hol klinkend appartement. De temperatuur kon niet hoger dan 22 gr. Zit een temperatuurbegrenzer op. We zaten met 2 truien en een jas aan tv te kijken. Dus geen sfeer. Geen zonnewering raampartijen.
We komen zeker niet meer terug!