Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1.177 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk weekend gehad. Mooi ruim appartement. Alles schoon. Van alle comfort voorzien. Mooie ligging.

Naam: Ton de Raad
Datum: 05 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fantastische ligging, ruim appartement

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het appartement was netjes en schoon. De ontvangst was hartelijk.

Naam: Jean-Paul Pieter
Datum: 28 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Op de wastafel in badkamer lag nog geschoren zwarte haren van vorige vakantieganger(s) op. Slaapkamer was niet goed gestofzuigd (onder de bedden) mijn astmatische vrouw heeft hier heel veel last van gehad. Check in pas vanaf 16:00 en al om 10:00 uitchecken dan vind ik €1334 een aardig bedrag.

Naam: Abdoelrahman
Datum: 25 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het vakantie park het haven gebied mooie
uitzicht heerlijk gegeten bij de restaurants
zeet zeker van genoten van het rust en het strand zeker wil ik wel weer een keer terug komen voor een wat langer met mijn vrouw dan appartementen waren leuk mooie netjes in gericht zeer te vrede alleen kleine dingetjes waar ik niet leuk vond is het badkuip was niet echt schoon en het slaapkamer gordijnen gingen ook niet goed dicht en er is ook niet eens gemeld dat het klepje van het vaatwastablet van het vaatwasser en 1 belangrijk . Het sleutel van het slaapkamer deur was ik vergeten terug te zetten maar die hebben in het appartement nummer brievenbus gegooid

Naam: Esmeralda
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel ruim en netjes apartement met waanzinnig uitzicht, alleen was er geen badmat bij ondanks wij zo een luxe pakket hebben gereserveerd, xtra rol toiletpapier ontbrak ( voor een heel weekend met 3 volwassen personen), en wifi deed het niet. Maar voor de rest, rustig en heerlijk weekend gehad.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is de 3e keer dat we er zijn geweest en elke keer hebben we genoten van het verblijf. Prachtig app. en mooi uitzicht op het water. We komen zeker weer terug.

Naam: H Frowijn
Datum: 01 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik heb deze accommedatie nu voor de derde keer geboekt omdat ik de ligging in de haven geweldig vind. Vorig jaar had ik een schitterend verzorgd en ingericht appartement. Dit jaar viel dat enorm tegen, er was geen balkon, dat was mij in de omschrijving niet duidelijk geworden. De inrichting was erg sober, geen comfortabele bank en stoel, de keuken was erg goedkoop ingericht. In de koelkast ontbraken de koelkastrekjes en de onderste glasplaat, hierdoor kon ik er maar weinig in kwijt. Ook deed de afzuigkap het niet en was deze bovenop erg vet en stoffig.
Ik heb gechat met jullie, de afzuigkap is snel gemaakt, het overige is niet opgelost. Na een dag vond ik achter in een kastje de glasplaat van de koelkast, dat heb ik gemeld, maar de rekjes zijn nooit gekomen.
Hoewel de accommodatie geweldig ligt in de haven, was ik toch teleurgesteld in het appartement, dit gaf wel een negatieve klank aan mijn vakantie.
Ik vind het vreemd dat de appartementen even duur zijn maar erg verschillen qua faciliteiten.
Een compliment voor de dame van de huishoudelijke dienst die uit Almelo komt, zij heeft voor ons nog wat proberen te regelen, ze was erg behulpzaam en vriendelijk.

Naam: J van den Wijngaard - De Jong
Datum: 28 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: John van Berkel
Datum: 25 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

mijn volgende boeking staat al in september en hopelijk wordt er aan de opgegeven ongemakken voldoende aandacht geschonken.

<