Reviews

Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 720 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Richard22 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Scheveningen Hellingweg was goed.
Enige missende was het ‘starters’ pakket met vaatwasblokjes etc. Nu moest ik de eerste avond naar de Jumbo voor spulletjes

Tessa Kollen16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Dit is een duur appartement: bij BizzStay betaalden we relatief minder.
Het is absurd om voor 6 personen (en deze prijs!!!!) slechts precies 6 borden, messen, vorken etc te hebben. En trouwens: geen schaar, 1 (!) plank, maar 3 theelepeltjes, geen stofzuiger (ooit geprobeerd zand uit een vloerkleed te vegen??)
In de ijskast zat een plak ijs. De lades van de vriezer zaten vast geplakt.
De WiFi deed het slecht, de pasjes deden het alleen in de garage.
Maar vooral: de schoonmaak. In de radiatoren vonden wij speelgoed, pennen, een speen en chips.
Al met al ver onder de maat. En ver, ver onder de prijs die jullie berekenen.

Anoniem12 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooi complex!

Anoniem11 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Goed: ligging, mooie grote ruimtes met moderne faciliteiten, uitzicht, makkelijk reserveren en in-out-check
Punten om te verbeteren:
- schoonmaak vloer
- onderhoud: deurstoppers zijn kapot, waardoor er schroeven uit de vloer steken, gevaarlijk voor (kinder)voeten
- kwaliteit bedden
- signaal televisie

Anoniem09 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Ligging geweldig, accommodatie mooi en ruim. Parkeergelegenheid goed. Alleen bij ons app. was de droger (deur) kapot, de intercom deed het niet. Dit was vervelend omdat we maar een keycard hadden. De klacht vd droger is maandag meteen doorgegeven. Vrijdag was er nog niemand geweest hiervoor. Voor de rest hebben we een paar mooie dagen gehad.


groetjes fam. papen

venlo

Theo Soetens05 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Geen direct aanspreekpunt maar je belt het vermelde telefoonnummer en krijgt of een correct antwoord of binnen no time komt er iemand. Verder een groot, schoon en fijn apartement en een fijn balkon. Auto en fietsen staan veilig in garage. Personeel super vriendelijk.

Anoniem05 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Eerste keer geboekt bij Roompot, is uitstekend bevallen. Mooi ruim appartement, alleen hadden wij vergeten er een balkon bij te boeken.

Anoniem02 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Op de dag dat wij wilden uitchecken werkte onze keycard niet meer na half 10 (terwijl we tot 10 uur zouden kunnen uitchecken). Ik stond daardoor ruim 25 minuten op de gang met een baby van 10 weken en kon niet meer naar binnen, waar alle spullen nog lagen. Gelukkig sliep mijn dochtertje in mijn armen, maar ik vond deze situatie ontzettend vervelend. Wat als ik de gang op wat gelopen en mijn dochtertje in haar bedje had laten liggen?! Uiteindelijk heeft een medewerkster van de schoonmaakploeg ons naar binnen gelaten, want telefonisch was Roompot erg lastig te bereiken (lange wachttijd).

Verder nog enkele tips: Geef duidelijker aan waar de parkeergarage is en het is handig al bij de ingang bordjes hangen waar je naar toe moet.

K. Tadema29 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Gewoon goed