Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Nautisch Centrum Scheveningen ligt in de haven van Scheveningen en vlakbij het Noordzeestrand en de boulevard. Hier kunt u overnachten in een appartement met uitzicht op de haven of over de zee. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn het hele jaar door te boeken. Op een kwartiertje rijden ligt Vakantiepark Kijkduin. Op Vakantiepark Kijkduin kunt u als gast van Nautisch Centrum Scheveningen gratis gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten op het park. De faciliteiten en activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. U kunt een fiets huren, golven op de golfbaan, zwemmen in het zwembad, knutselen met Koos Konijn of meedoen aan verschillende sport activiteiten. Ook is er in de omgeving genoeg te beleven. Het Noordzeestrand is op loopafstand en leuke steden zoals Rotterdam en Den Haag zijn makkelijk te bereiken!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.