Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Last minute Zuid-Holland

Met een last minute in Zuid-Holland op Nautisch Centrum Scheveningen valt u wel gelijk met uw neus in de boter. Deze luxe appartementen liggen namelijk op een schitterende locatie en hebben een geweldig uitzicht. In de directe omgeving van de appartementen zijn tal van gezellige terrasjes en restaurants en het Noordzeestrand bevindt zich ook nog eens op loopafstand. Last-minutes in Zuid-Holland hebben sowieso veel te bieden. Gezellige badplaatsen, mooie steden en veel bezienswaardigheden, musea en veel leuke plekken voor de kinderen. Bij een verblijf in deze appartementen heeft u dit allemaal in de buurt. Dan wordt een last-minute in Zuid-Holland wel heel erg leuk.

Last minutes in Zuid-Holland op een geweldige locatie

Nautisch Centrum Scheveningen ligt in Scheveningen, een stadsdeel van Den Haag. Scheveningen is een gezellige badplaats waar van alles te doen valt. Behalve het kilometerslange strand met de vele strandpaviljoens is er ook een grote wandelpromenade en een winkelpassage. In de haven naast de appartementen heerst ook een gezellige sfeer. Aan de boulevard ligt De Pier waar u bijvoorbeeld een rondje met het reuzenrad kunt maken om van het schitterende uitzicht te genieten maar u kunt hier ook de spannende zipline nemen. Waterrecreatie is er genoeg aan de kust en ook de wandelaars en de fietsers kunnen zich in deze regio naar hartenlust uitleven. Er is hier volop bos en mooie duingebieden met verschillende wandel- en fietsroutes. U kunt bijvoorbeeld naar het uitgestrekt Westduinpark in Den Haag wat tussen Scheveningen, Wassenaar en Katwijk aan Zee ligt.

Ontdek de omgeving

Genieten van een schitterend uitzicht

Tijdens uw last minute in Zuid-Holland kunt u vanuit het appartement al genieten van een geweldig uitzicht. Sommige appartementen kijken uit over de zee, andere appartementen kijken naar de jachthaven die voor de deur ligt. De appartementen zijn erg luxe en geschikt voor maximaal 8 personen. Er is ook een penthouse en dit appartement is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit type accommodatie heeft een riante woonkamer, een luxe keuken en badkamer en een groot dakterras. Hier kunt u heerlijk tot rust komen terwijl u geniet van de ondergaande zon en het weidse uitzicht op de zee. Alle accommodaties hebben gratis wifi. Op een klein kwartiertje rijden ligt het Vakantiepark Kijkduin, hier kunt u tijdens de last-minute in Zuid-Holland gebruik maken van alle faciliteiten van dit park. U kunt hier bijvoorbeeld gratis naar het overdekte zwembad.

Ontdek onze accommodaties

Shop till you drop of een ander uitstapje?

Als u leuke uitstapjes wilt maken heeft u bij een verblijf in deze accommodatie een ruime keuze. Er zijn bijvoorbeeld diverse interessante musea in de omgeving, zoals het CORPUS, Museum Voorlinden, Het Vredespaleis, Het Mauritshuis. De kinderen zullen de attractieparken Duinrell of Drievliet geweldig vinden, maar ook Madurodam of het Sea Life zal goed in de smaak vallen. Voor diegene die lekker willen winkelen is de Haagse binnenstad een perfecte locatie. Het historische centrum is autoluw en zeven dagen per week open. Ga ook eens naar het Zeeheldenkwartier, een gezellige stadswijk waar je behalve authentieke winkeltjes ook veel jugendstilpanden vindt. De havenstad Rotterdam en het historische Delft zijn zeker ook een bezoek waard.

Ontdek de activiteiten
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.